دزدیدن توت سفید تازه 1401 موجب زندانی شدن مرد کهنسالی شد

چهار آلکالوئید پیرول را از میوه های توت سفید تازه 1401 کاشته شده در چونبوک، کره شناسایی کرد که عبارتند از 2-فرمیل-5-(هیدروکسی متیل)-1H-پیرول-1-بوتانوئیک اسید، 5-(هیدروکسی متیل)-1H-پیرول-2-کربوکسالدئید، 2-فورمیل-1H-پیرول-1-بوتانوئیک اسید و 2-فرمیل-5-(متوکسی متیل)-1H-پیرول-1-بوتانوئیک اسید.

علاوه بر این، نویسندگان همچنین یک آلکالوئید پیرول جدید را جدا کردند که مورول A بود. تمام ساختارهای آلکالوئیدهای پیرول جدا شده با استفاده از آنالیزهای تشدید مغناطیسی هسته ای 1D و 2D (NMR) تعیین شدند.

ایزابل و همکاران وجود اسید 3-کافئویل کوینیک، 5-کافئویل کوئینیک اسید، سیانیدین-3-گلوکوزید، 4-کافئویل کوینیک اسید، سیانیدین-3-روتینوزید، پلارگونیدین-3-گلوکوزید، روتین، کوئرستین و کامفرول-3 را گزارش کردند.

روتینوزید در رقم میوه توت چینی Guo-2. علاوه بر این، نویسندگان همچنین وجود α-توکوفرول، α-توکوترینول، δ-توکوفرول، γ-توکوفرول، β-کاروتن، لوتئین، نئوگزانتین و ویولاکسانتین را در رقم میوه توت چینی Bei-2-5 دریافتند.

روتین، 1-دئوکسینوجیریمایسین (DJN)، سیانیدین-3-O-β-گلوکوزید، سیانیدین-3-O-β-روتینوزید، رسوراترول و اکسیرسوراترول نیز در میوه های توت چینی وجود داشتند.

وانگ، شیانگ، وانگ، تانگ و او [15] کورستین-3-O-β-d-گلوکوپیرانوزید، کورستین 3-O-(6′′-O-استیل)-β-d-گلوکوپیرانوزید، کورستین 3-O را جدا کردند.

کورستین 7-O-β-d-گلوکوپیرانوزید، کورستین 3،7-دی-O-β-d-گلوکوپیرانوزید، کامفرول 3-O-β-d-گلوکوپیرانوزید، کامفرول 3-O-β -d- هیدروکسی کرو مون، 2-(4-هیدروکسی فنیل) اتانول (تیروزول) و پیروکاتکولین در عصاره محلول در اتیل استات میوه های توت. نویسندگان ساختار ترکیبات جدا شده را بر اساس MS و NMR تعیین کردند

جیانگ و نی گزارش کردند که رقم میوه توت حاوی بسیاری از انواع اسیدهای آمینه ضروری (به عنوان مثال، ایزولوسین، لوسین، ترئونین، لیزین، والین، فنیل آلانین، تیروزین، تریپتوفان، هیستیدین، متیونین و غیر سیستئین) و هفت آمینو اسید است.

اسیدها (به عنوان مثال، آرژنین، آلانین، پرولین، اسید گلوتامیک، گلیسین، سرین و اسید آسپارتیک). علاوه بر این، نویسندگان  همچنین وجود مواد معدنی از جمله پتاسیم، کلسیم، منیزیم، آهن، سدیم، روی، مس، سلنیوم و منگنز را در رقم میوه توت یافتند.

رقم میوه توت همچنین حاوی اسیدهای آلی از جمله اسید مالیک، اسید سوکسینیک، اسید سیتریک، اسید تارتاریک، اسید استیک است.