آبلیمو طبیعی سرشار از خواص بسیار زیادی می باشد که به همین دلیل توانسته است جایگاه بسیار مناسبی در میان افراد پیدا کند و مجددا ذکر میکنیم که تنها آبلیمو طبیعی از خاصیت های گوناگونی برخوردار می باشد نه نوع تقلبی آن که توسط رنگ خوراکی، کاه و سایر چیزهای بی ارزش تهیه شده است.
قیمت آبلیمو طبیعی خانگی نسبت به انواع صنعتی آن کمی بیشتر می باشد چرا که علاوه بر وزن بیشتر از مواد با کیفیت تری نیز تهیه شده است، بنابراین در این مقاله شما را با روش درست کردن آبلیمو طبیعی خانگی با لیمو های تازه و فاکتورهای زیاد تاثیر گذار بر روی قیمت آبلیمو طبیعی آشنا می کنیم، بنابراین پیشنهاد می کنیم این مقاله مفید، کوتاه و با ارزش را از دست ندهید.
قیمت آبلیمو طبیعی
قیمت آبلیمو طبیعی به وزن کالا، میزان لیمو بکار رفته در تولید آبلیمو، نوع بسته بندی، نحوه خرید(کلی یا جزئی), نوع خرید (با واسطه یا بی واسطه)،میزان عرضه و تقاضا، نام برند، زمان خرید، مکان خرید، کیفیت آبلیمو و مواردی از این قبیل بستگی دارد.
پیشنهاد می کنیم که در هنگام خرید آبلیمو طبیعی از فروشنده بخواهید تا ابتدا مقداری از آن را تست کنید چرا که به دلیل عدم درست گرفتن آبلیمو از لیموها برخی از این آبلیمو های طبیعی تلخ می باشند و با ریختن داخل غذا یا حتی استفاده از ان در نوشیدنی، غذای شما را بد مزه می کنند و کسی حاضر به خوردن آن نمی باشد و در نتیجه شما بایستی غذا یا نوشیدنی که ساعتها طول کشیده آماده کنید و مواد زیادی را داخل آن مصرف کرده اید، دور بریزید.
پس از تست ابلیمو شما می توانید مقدار دلخواه آبلیموی طبیعی مد نظر خود را خریداری کنید.
بهتر است همچنین پس از تست مزه آبلیمو تاریخ تولید، انقضا و مواردی از این قبیل را نیز در آن بررسی کنید و در صورت نداشتن این موارد حتما خرید خود را از یک فروشنده مطمئن انجام دهید که بر روی کیفیت محصولات آن کاملا اطمینان دارید، زیرا که آبلیمو غیر اصل یا همان تقلبی به جای داشتن فواید بسیار زیاد مضرات بسیار زیادی به نقاط مختلف بدن شما وارد می کند.
آبلیمو طبیعی خانگی
شما می توانید با خرید مقداری لیمو در فصل آن و صرف مقداری زمان برای خودتان به روش زیر آبلیمو طبیعی خانگی درست کنید.
بهتر است در هنگام خرید لیمو هایی را انتخاب کنید که از لحاظ وزنی حجم سنگین تری دارند و هم چنین از اندازه کوچکتری برخوردارند ،چرا که اینگونه لیموها از آب بیشتری و طعم ترش تری برخوردار می باشند و در نتیجه شما آبلیمو بیشتری با طعم بسیار ترش خواهید داشت.
در این دستور تهیه ما از پنج کیلوگرم لیمو تازه و سنگین استفاده می کنیم و ابتدا لیمو های مان را به خوبی می شوئیم و بعد ان ها را داخل یک قابلمه یا تشت ریخته و روی آن را کاملا با آب ولرم می پوشانیم بطوریکه تمام لیمو ها ی مان داخل آب باشند و یک شبانه روز به آن زمان می دهیم .
نکته:علت ریختن لیموها در آب ولرم این است که در هنگام آبگیری به ما آب بیشتری بدهند و هم چنین اگر در بین لیمو های مان، تعدادی از آن ها در اثر آب و هوا و موارد دیگر خشک شده باشند مجدد طراوت خود را به دست بیاورند.
در روز بعد شما می توانید لیموها را داخل صافی ریخته و از وسط دو نصف کنید و به صورت دانه دانه آب آن ها را با کمک آبلیمو گیری دستی گرفته و دانه های آن را جدا کرده تا تلخ نشوند و داخل یک ظرف بزرگ نگهداری کنید.
روش بالا بسیار زمان بر می باشد و ما به شما پیشنهاد می کنیم کن لیمو های خود را به همراه یک بطری چند لیتری یا چند عدد بطری نسبتا بزرگ به یکی از مغازه های دارای دستگاه آبلیمو گیری نزدیک در محل سکونت خود ببرید و با پرداخت یک هزینه بسیار کم در حد چند هزار تومان آب لیمو های خود را داخل ظروف تان تحویل بگیرید.
حالا در صورتی که شما از آبلیمو خیلی زیاد در غذاها و نوشیدنی های مختلف خود استفاده می کنید و این پنج کیلو آبلیمو را می توانید در عرض کمتر لز یک ماه مصرف کنید احتیاجی به جدا کردن تفاله های لیمو از آب ندارید اما در صورت نگهداری این آبلیمو ها به صورت بیشتر شما بایستی تفاله های لیمو را جدا کنید.
برای گرفتن تفاله های لیمو از آب، لیمو های آبگیری شده خود را یک شبانه روز داخل یک قابلمه بزرگتر بریزید بطوری دو سوم قابلمه شما خالی باشد چرا مه آبلیمو اسیدی و گاز بوده و امکان بالا آمدن ان وجود دارد و این یک روز زمان بخاطر بالا آمدن تفاله ها و گرفتن آب صافتر می باشد.
در روز بعد به کمک یک صافی با دانه های بسیار ریز یا الک که در روی یک قابلمه گذاشته اید کم کم آبلیموی خود را داخل صافی بریزید و اجازه دهید تا اب صاف و شفاف آن به قابلمه برود و تفاله ها را داخل یک ظرف دیگر و در کنار دست خود قرار دهید.
این کار را بر روی تمام آبلیمو های پالپ دار خود انجام داده و وقتی کارتان تمام شد، کمی از آبلیمو خود تست کنید در صورت تلخ بودن آب(به دلیل میکس شدن دانه های لیمو داخل آب)،برای این حجم از مواد اولیه یک کیلوگرم هویج را شسته و پوست بگیرید و ان ها را از وسط دو نیم کرده و داخل قابلمه آب لیمو به مدت سه روز بیندازید و در اخر کار درب قابلمه را بگذارید و تحت هیچ عنوان به آبلیمو های خود دست نزنید.
تفاله های باقی مانده را نیز داخل ظرف پلاستیکی یا زیپ لاک بریزید و در فریزر نگهداری کنید، می توانید از این تفاله ها در هنگام درست کردن شربت پالپ دار آبلیمو، سوپ و یا سایر دسرها و غذاها استفاده کنید.
پس از گذشت سه روز زمان هویج های خود را در بیاورید و آبلیمو های خود را داخل بطری های پلاستیکی مانند بطری های نوشابه ترجیحا در یخچال یا سایر محیط های خشک و خنک نگهداری کرده و از ان در تهیه انواع غذا و نوشیدنی استفاده کنید.
نکته:علت اضافه کردن هویج، گرفتن تلخی آبلیمو به علت قاطی شدن دانه ها ی لیمو با آب می باشد که در آخر می توانید هویج ها را شسته رنده، نگینی ریز یا حلقه ای کنید و در هنگام درست کردن ماکارونی، سوپ، خورشت مرغ و غیره از آن ها اضافه کنید.