روغن کنجد خارجی یک محصول غذایی قدیمی با خواص درمانی است. چگونه آن را به رژیم غذایی خود اضافه کنید و بر اساس آن چه بپزید. طبق یکی از افسانه ها، خدایان آشوری جشنی را به افتخار آفرینش جهان برگزار کردند و در آنجا شراب کنجد قوی می نوشیدند.
جمعیت امپراتوری آشور در قرن پنجم قبل از میلاد روغن برای ماساژ و خمیر کیک از دانه های گیاه تهیه کرد. ساکنان امپراتوری آسمانی از روغن کنجد برای پر کردن لامپ ها استفاده می کردند و زیبایی های شرقی چشمان خود را با ریمل از دانه های سوخته گیاه قاب می کردند.
امروزه از کنجد در آشپزی و داروسازی، صنعت و در دستور العمل های زیبایی عامیانه استفاده می شود. در عین حال، روغن از دانه های این گیاه مورد تقاضا است. خواص شگفت انگیز آن توسط داده های علمی تأیید شده است. در این مقاله در مورد فواید و مضرات بالقوه روغن کنجد صحبت خواهیم کرد.
تاریخچه ظهور روغن کنجد در تغذیه، کنجد یا کنجد که به آن نیز گفته می شود یکی از قدیمی ترین دانه های روغنی است. اولین بار در هند کشت شد. بازی های محبوب را به صورت آنلاین در مرورگر خود بازی کنید.
این یک گیاه بی تکلف است که حتی در آب و هوای بسیار خشک نیز احساس خوبی دارد. مزیت دیگر آن این است که روغن زیادی می دهد. حدود 60٪ وزن دانه ها. بنابراین جای تعجب نیست که شهرت او در سراسر جهان پراکنده شود.
روغن کنجد به طور فعال در غذاهای ژاپنی، چینی، کره ای و سایر غذاهای جهان استفاده می شود. و توسط بازرگانان در امتداد جاده بزرگ ابریشم به روسیه آورده شد. امروزه کارخانه های متعددی در کشور ما وجود دارند که با کیفیت ترین روغن کنجد را تولید می کنند.
برای تقویت عمومی کافی است یک فرد بالغ ۱ قاشق غذاخوری روغن را همراه غذا مصرف کند و به سالاد و سایر غذاها اضافه کند. از آن به عنوان ماساژ استفاده می شود، برای سرماخوردگی به صورت گرم در بینی و گوش تزریق می شود.
هنگام سرفه روی کف پا و ناحیه سینه مالیده می شود. برای از بین بردن دندان درد، روغن به شکل خالص آن به لثه مالیده می شود. می توان از آن به عنوان پایه ای برای ساخت عطرهای خانگی با رایحه های غالب گل استفاده کرد.