در حال حاضر گوشت مرغ امروز یزد به دلیل ارزش قیمتی و طعم و خواص مفید در مقایسه با گوشت گاو، اسب و بره در سبد مصرفی قرار دارد. مرسوم است که فرآورده های طیور را به عنوان فرآورده های تهیه شده از گوشت طیور یا عمدتاً از آن و فرآورده های گوشتی طبقه بندی می کنند.
دستور تهیه آن شامل گوشت مرغ است، حتی اگر ماده اصلی آن نباشد. برای تولید چنین محصولاتی از گوشت مرغ، اردک، غاز، بوقلمون، بلدرچین و همچنین سایر مواد خام غذایی که در طی فرآوری طیور و دام های مزرعه به دست می آیند.
از نظر ترکیب شیمیایی متفاوت هستند، استفاده می شود. میز 1گوشت مرغ یکی از اجزای مهم یک رژیم غذایی سالم است. منبعی از پروتئین های با کیفیت بالا و به راحتی قابل هضم، ویتامین ها، اسیدهای آمینه، مواد معدنی، یک ماده ضروری برای رشد و عملکرد هر ارگانیسم، پایه ای برای پیشگیری از تعدادی از بیماری ها، این یک کامل نیست.
لیستی از عملکردهای گوشت مرغ در رژیم غذایی ما علاوه بر این، اگر در نظر بگیریم که طبق آخرین تحقیقات دانشمندان، این گوشت طیور است که تعادل کامل پروتئین را در بدن در میان اکثریت جمعیت کشورهای اروپای شرقی فراهم می کند، نیاز به مصرف منظم است.
گوشت مرغ حتی آشکارتر می شود. فواید گوشت مرغ گوشت مرغ یک محصول خوشمزه، مغذی و در عین حال کم کالری است که به راحتی توسط بدن انسان هضم می شود. از نظر پروتئین، گوشت مرغ نسبت به گوشت گاو و گوشت خوک بدون چربی برتری دارد.
گوشت مرغ حاوی ویتامین های A، B1، B2، اسید نیکوتین و بسیاری از مواد معدنی است. گوشت مرغ یک محصول رژیمی پرکالری با ارزش، کم چربی و پروتئین بالا است. بله در مورد گوشت مرغ برای دوستداران و فقط علاقه مندان است.
گوشت مرغ یک محصول خوشمزه، مغذی و کم کالری است که به راحتی توسط بدن انسان قابل هضم است. از نظر پروتئین، گوشت مرغ نسبت به گوشت گاو و گوشت خوک بدون چربی برتری دارد. گوشت مرغ حاوی ویتامین های A، B1، B2، اسید نیکوتین و بسیاری از مواد معدنی است.